14 Nisan 2021 Çarşamba

Ücretsiz muhasebe programı tam sürüm Demo indirin, Ücretsiz Eğitim İsteyin..

YAYLASOFT Ön Muhasebe Programları

Günümüzde artık hemen hemen her işletmede stok takibi, cari takibi, kasa takibi gibi verilerin takibi için muhasebe programı full indirme ihtiyacı olmaktadır. Yaylasoft programlarının alımı öncesi, programın demosunu ücretsiz muhasebe programı tam sürüm indirebilir, firmanıza uygunluğunu deneme sürümünde full kullanım yaparak test edebilirsiniz. İşyerindeki işleyişi kontrol altına alabilmek adına çeşitli programların bilgisayar sistemlerine kurulumu gerçekleştirilerek, bilgisayar ortamında işlemlerin daha hızlı bir şekilde yapılması ve takip edilmesi sağlanıyor. Basit bir kullanımla herkesin yararlanabileceği bu programlar için firmamız hem satış hem de satış sonrası işlemler için destek hizmeti veriyor.



Muhasebe Programı Neden Gereklidir?

Kurumlarda büyük ya da küçük olsun fark etmeksizin, üretim ya da satış kanalının aktif bir şekilde yürütülebilmesi adına etkin muhasebe programları sistemlerinde faydalanılıyor. Bireysel ya da kurumsal müşterilerin iş akışını en iyi şekilde takip edebilmeleri açısından firma bünyesinde bir muhasebe programı ile hareket etmek her zaman için verimi artırır. Manuel tutulan hesaplar yerine bilgisayar ortamında istediğiniz analizlere ve anlık durumları rapor haline getirebilmek için bu programlardan yararlanılır. Pratik bir şekilde tüm modüllerin birbirine bağlantı olması sayesinde firmalar varlıklarını anlık olarak görebilir.


Muhasebe Programında Neler Yapılır?

İşletmenize YAYLASOFT tarafından kurulacak olan ön muhasebe programı sayesinde birçok konu başlığı altında işlemlerini hızlıca yapabilirsiniz. Bunları kategori bazında şekillendirecek olursak;

·         Stoklarının giriş ve çıkışlarını yapabilirsiniz.

·         Cari hesaplarınızın takibini yapabilirsiniz.

·         Fatura giriş ve çıkışlarınızı yapabilirsiniz. Fatura kesebilirsiniz. E-fatura gönderebilirsiniz

·         Müşterilerinize fiyat teklifleri oluşturabilirsiniz. Siparişler alabilirsiniz.

·         Çek ve senet takiplerini kolaylıkla izleyebilirsiniz.

·         Kasa giriş ve çıkışlarınızı bu program sayesinde anlık ve kuruşuna kadar takip edebilirsiniz.

     Barkod okuyucu ile stok giriş çıkışı yapabilir,raf etiketi alabilir, satış sonrası bilgi fişi veya cari hesap ekstresi alabilirsiniz.

d    Döviz cinsinden alım ve satım işlemlerini kolayca yapabilir, döviz dirdiğiniz tutarı TL ye, TL girdiğiniz tutarı dövize anında çevirerek satış işlemlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

        Taksitli alım veya taksitle satış işlemleri yapabilir, günü gelen taksitleri anında görebilirsiniz.

    Basit üretim planlama ve üretim maliyetlerini de yine programınızdan takip edebilirsiniz.

    Barkodu olmayan ürünlerinizi de dert etmeyin. Hemen barkod oluşturarak, ürünlerinize barkod etiketi yapıştırabilirsiniz.


Muhasebe Programı Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

Özellikle üretim yapan firmalarda üretim maliyetlerinin hesaplanabilmesi açısından muhasebe programı içerisine entegre edilecek olan veriler ışığında, satış fiyatı oluştururken kârınızdan ödün vermeden bu işlemi yapabilirsiniz. Perakende ya da toptan satışlarınız ile ilgili raporlamaları alarak iş gücü verimliliğinizin ölçümlerini yapabilirsiniz. Tüm yazıcılar ile uyumlu olan program üzerinden istediğiniz fatura veya form çıktılarını alabilirsiniz.

Muhasebe Programı İçin Verilen Ekstra Avantajlar

Firmamızdan alacağınız muhasebe programı için sadece satış hizmeti vermiyor aynı zamanda satış sonrası destek hizmetlerini de veriyoruz. Program için eğitim danışmanlığını firmamızdan alabilme şansına sahipsiniz. Ayrıca güncellemeler ile sürekli olarak program içeriklerinizi yenileyebilirsiniz. Üstelik bu güncelleme ile ilgili program versiyonlarının sürüm yenilemelerinde ekstra ücret talep edilmez. Böylelikle sadece kurulum esnasında vereceğiniz ücret ile sürekli olarak programınız güncel olarak sizin hizmetinize sunulmuş olur.

Lisanslı Muhasebe Programı

Firmamızdan alacağınız ön muhasebe programı tamamen yasal prosedürler çerçevesinde lisanslı olarak size teslim edilir. Böylelikle işletmenize özel olarak kullanım lisanslaması sağlanmış olan programı uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Alanında uzman olan personellerimiz tarafından kurulumu yapılan program ile ilgili kapsamlı bir eğitim verilir. Bununla da kalmayıp yaşayacağınız ara dönem sorunları için sitemizde sizler için hazırlamış olduğumuz eğitim videolarımızı da istediğiniz zaman izleyebilir, Online Destek Panelinden ücretsiz faydalanabilirsiniz.



YAYLASOFT Muhasebe Programı Özellikleri

Firmamız tarafından kurulumu sağlanan muhasebe programı her işletmenin işini kolaylaştırmak için planlanmıştır. Lisanslı olarak yapılan bu kurulum sonrasında ön muhasebe takip işlemlerinizi profesyonel bir şekilde yapabileceksiniz. İstediğiniz kadar kullanıcı yetki tanımlaması, yada istediğiniz kadar işyeri şubesini aynı programda hesaplar birbirine hiç karışmadan yapılabilen bu program sayesinde tüm hesaplarınızı entegre bir şekilde takip edebilecek ve istediğiniz raporları tek bir tuşla alabileceksiniz. Aldığınız bu raporlamalar sayesinde kurumunuzun hesaplarını güncel olarak yönetebilecek ve gördüğünüz bir olumsuzlukta anında müdahale edebilecek geriye dönük işlemler yapabileceksiniz.

Sadece kurulum aşamasında bir defaya mahsus olarak muhasebe programı kurulum ücretini ödeyecek ve daha sonrasında gelen tüm güncelleme versiyonlarını ücretsiz olarak edinebileceksiniz. Program ile ilgili yaşayacağınız herhangi bir sorunda YAYLASOFT YAZILIM FİRMASINDAN güvenle hizmet almaya devam edebilirsiniz.





 

 

 

1 yorum:

  1. demo talebi ve eğitim ücretsiz muhasebe programı tam sürüm indir https://muhasebeprogramlari.org

    YanıtlaSil